Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Vesti

U Domu kulture „Radan“ stiže animirani film “Vreme je za sankanje”

Animirani kanadski film “Vreme je za sankanje”, koji je sinhronizovan na srpskom jeziku, biće prikazan u petak 07. februara u Domu kulture „Radan“ u Lebanu , sa početkom od 18 sati. Cena ulaznice je 250 dinara.

Fića i njegov tim su pred novim izazovom. Spremaju se za takmičenja u sankanju a glavni protivnici su mu misteriozni Zoki i njegova rođaka – lepa, ali snažna Čarna.

Fića je specijalno za trku konstruisao fantastične sanke, ali se one u prvoj trci raspadnu malo pre linije cilja. To je težak gubitak za Fiću koji se ne miri sa činjenicom da je možda napravio grešku u konstrukciji ili da je strategija trke bila promašaj. Zajedno sa svojim prijateljima otkriva da je Zoki varao da bi se domogao pobede. Fića zahteva revanš trku… Zoki naravno pristaje, pod uslovom da Fića napravi novu pistu za trku. Kada je sa drugovima napravio spektakularnu trasu, Zoki je shvatio da sa Fićom nema šale, i počinje da smišlja nove smicalice. Dok se spremaju za novu trku Zoki je obezbedio sve podvale da bi dobio trku. Ali i Fića sa svojim drugarima ima nekoliko jakih iznenađenja za njega.

 

Info centar juga