Kosovo Vesti

U KOSOVSKOM POMORAVLJU 1450 NOVIH ČLANOVA SNS-a

Dokaz da je SNS na istorijskom maksimumu podrške u Kosovskom Pomoravlju je novo učlanjenje od 1450 građana u Kosovsko Pomoravskom okrugu koji su u periodu od 14. do 17. marta pristupili SNS-u.

Marko Djuric slika 1 x
Đorđević predaje 1450 pristupnica Đuriću
Nove pristupnice je na jučerašnjem sastanku sa direktorom Kancelarije za Kosovo i Metohiju Markom Đurićem predao aktivista SNS-a Aleksandar Đorđević koji je ovom prilikom izjavio da su građani Kosovskog Pomoravlja prepoznali politiku ujedinjenja koju zastupa Srpska napredna stranka i Aleksandar Vučić, smatrajući da je jedinstvo srpskog naroda na prostoru Kosova i Metohije jedini put koji omogućava održivi opstanak. Zahvaljujući Aleksandru Vučiću Srbija je danas prisutna uz svoj narod na Kosovu i Metohiji i pomaže nam u očuvanju našeg identiteta i naših institucija.
Kao dokaza ovih tvrdnji Đorđević je predao 1450 pristupnica novih članova SNS iz Kosovskog Pomoravlja uz uverenje da će u narednom periodu biti novih pristupanja građana SNS, jer je za Srbe na Kosmetu SNS jedina politička opcija koja je do sad omogućila da se njihov glas čuje i da budu konsultovani u procesu donošenja odluka.