Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Srbija Vesti

U Lebanu danas održana 24. sednica Opštinskog veća (VIDEO)

U Lebanu je danas održana 24. sednica Opštinskog veća.

Opštinski većnici razmatrali su i izglasali Predloga odluke o 8. izmeni i dopuni Plana javnih nabavki za 2021. godinu. Usvojen je i predloga zaključka za davanjem ovlašćenja rukovodiocu odeljenja za urbanizam za davanje saglasnosti za ozakonjenje nezakonito izgrađenih objekata i to: Stanisavljević Slobodanu iz Donjeg Vranovca i Stojanović Suzani iz Pertata.

Većnici su na današnjoj sednici Opštinskog veća usvojili zahtev Saveza sindikata opštine Lebane za zaključenjem Aneksa 6 Ugovora o zakupu poslovnog prostora.

Razmatrana je i usvojena molba Vojinović Marine iz Lebane za odobravanjem novčanih sredstaava na ime putnih troškova za njenog sina i nju kao pratioca na relaciji Lebane – Leskovac, odnosno do ŠOSO „11 oktobar“ u Leskovcu i nazad.

Većnici su danas usvojili zahteve generala Novice Petrovića, za učešće opštine u štampanju Monografije 4. Brigade Kopnene vojske, u vidu finansijske podrške i Mitić Velje iz Bošnjaca za dodelom pomoći za izdatu knjigu „Nedamo svetinje“.

Sedma i poslednja tačka na današnjoj sednici Opštinskog veća bila je razmatranje socijalne anamneze date od strane CZSR Lebane po zahtevu za jednokratnom novčanom pomoći.

Snimak cele sednice možete pogledati