Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Srbija Vesti

U Lebanu danas stigli kontejner-čamci za odlaganje kabastog otpada, i biće tu do ponedeljka

Kompanija Por Wener Weber danas je u Lebanu postavila, na četiri lokacije, takozvane čamce- kontejnere koji će tu biti do ponedeljka.

Čamci su postavljeni na sledećim lokacijama: kod Duvanske stanice, na skveru kod ulice Gavrila Principa, Ratka Pavlovića i Dositejeve, treći čamac postavljen je u ulici Vojvode putnika i četvrti čamac postavljen je kod Romske škole u ulici Nikole Tesle.

„Ovi čamci su danas postavljeni na četiri lokacije u Lebanu i biće tu do ponedeljka u 12 sati. Ovom prilikom pozivam sve građane da iskoriste ovu priliku za odlaganje komunalnog, reciklabilnog i industrijskog otpada, šut i granje, i da u tim čamcima odlože isti. Cilj nam je da priviknemo građane da takvu vrstu otpada ne bacaju u obične kontejnere“- poručio je Slobodan Mladenović, rukovodilac preduzeća PWW u Lebanu.

U Lebanu su danas pristigla i 60 metalna kontejnera koji će biti raspoređeni na teritoriji cele opštine Lebane.

Mladenović kaže da uskoru stižu i nove kante za smeće a svi građani koji žele da zamene svoju oštećenu ili polomljenu kantu za smeće moraće da izmire svoja dugovanja.

„Neće biti problema ukoliko se duguje za poslednji račun ili dva, tu smo da izađemo svojim građanima u susret ali bih napomenuo da je većina građana čak i u vreme vanrednog stanja uredno izmirivala svoje račune. Sve ostale informacije građani mogu dobiti na našem šalteru svakog radnog dana u vremenu od 7 do 14 sati“ – kazao je Mladenović.

 

Info centar juga