Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Vesti

U Lebanu i danas nastavljena prolećna sadnja cveća i uređenje zelenih površina

Prolećna sadnja cveća i uređenje zelenih površina u centru Lebana, u organizaciji lokalne samouprave, Mesne zajednice Lebane, JP Lebane i JKP Komunalac, nastavljena je i danas.

Iz Mesne zajednice Lebane saopštavaju da će 17 javnih površina biti uređeno, od toga na sedam lokacija biće zasađeno oko 2.000 sadnica cveća i to: lozica, bombonica, nevestin veo, karanfil, margareta, ljubičica, tamnjanika i još mnoge druge sorte koje će krasiti zelene površine.

Uređenje zelenih površina i sadnja cveća počela je u subotu a dobavljači sadnica su sa teritorije ove opštine. Iz Mesne zajednice poručuju da će do kraja proleća sve zelene površine biti uređene.

infocentarjug.rs

 

 

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.