Lebane Vesti

U Lebanu održan miting SNS

Danas je u Lebanu održan miting Srpske napredne stranke. Mitingu su prisustvovali Bratsilav Gašić, potpredsednik SNS, Dragan Stevanović, državni sekretar u ministarstvu privrede, Dejan Jovanović, član Izvršnog odbora SNS, predsednik opštine Medveđa Nebojša Arsić, predsednik opštine Bojnik Ivan Stojanović kao i koalicioni partneri SNS-a.

Građane je najpre pozdravio gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.

Cvetanović je ovom prilikom upozorio građane Lebana da svoj glas ne daju Gojku Marjanoviću kao ni trenutnom predsedniku opštine Goranu Janjiću koji, kako je rekao Cvetanović, nije uradio ništa za opštinu Lebane.

1

„Srbiji su potrebni ljudi koji će raditi 20 sati dnevno, kojima ništa neće biti teško, kojima neće biti teško da dođu na posao i koji će biti tu zbog građana Srbije“ –  rekao je Dragan Stevanović, državni sekretar u ministarstvu privrede, aludirajući na prvog čoveka ove opštine.

2

Bratislav Gašić je na ovom mitingu pitao građane da li oni žele da im Srbiju vodi Bojan Pajtić, koji nikada ništa nije uradio za Srbiju i njen narod i ujedno pitao Pajtića:

„Odakle sada odjenom novac za skupe reklamne spotove i blindirane automobile“?

3

„Ovih dana će pred medije izaći Pajtić, Tadić i te velike glavešine koji će govoriti kako će na izborima biti velika krađa i svakoga dana će njihove novine biti pune priča kako očekuju krađu na izborima ali znajte da građane ne možete prevariti. Oni imaju savetnike iz Hrvatske ali vas molim da ne nasedate na njihove provokacije“ – rekao je Gašić.

6

Na kraju se prisutnima obratio i poverenik SNS-a u Lebanu Goran Jović i javno se zahvalio direktorki Doma kulture Emiliji Todorović, koja je, kako je rekao Jović, i pored velikog pritiska od strane predsednika opštine Gorana Janjića, dozvolila da Dom kulture danas, kada se miting održava, bude otključan.

Podršku ovom mitingu dale su opština Medveđa i opština Bojnik kojima se poverenik SNS-a Goran Jović posebno zahvalio.

5