Jug Srbije Lebane Vesti

U Lebanu otvoren najlepši market ZLATAN TRAG

Danas je u centru Lebana svečano otvoren  Zlatan Trag na novoj lokaciji, tačnije u nekadašnjoj Robnoj kući. Vrpcu je presekao Goran Jović, direktor Regionalne privredne komore Jablaničkog i Pčinjskog upravnog okruga, koji je za naš portal kazao da je ovo najlepši objekat u celom gradu.

Zlatan Trag nudi veliki asortiman kvalitetnih domaćih i stranih proizvoda po veoma povoljnim cenama, brojne pogodnosti za potrošače i vrhunsku uslugu u prijatnom i moderno opremljenom ambijentu.

U ovom urednom i preglednom marketu Zlatnog Traga uvek ćete naći bogatu ponudu voća i povrća, svežeg mesa i delikatesa,  mleka i mlečnih proizvoda, smrznutih proizvoda, konditora,  bezalkoholnih i alkoholnih pića, kozmetike i kućne hemije, tekstila i druge proizvode neophodne svakom domaćinstvu.

„U Lebanu smo već imali market ali smo odlučili da ovim građanima ponudimo još lepši ambijent jer oni to zaslužuju“ – kazao je Predrag Stojanović, vlasnik kompanije Zlatan Trag.

Na samom početku svečanog otvranja marketa, za Lebančane su bila pripremljena lepa iznenađenja a jedno od njih je bilo i bacanje pet medvedića. Svaki meda imao je zaseban nagradni bedž a na jednom od njih bila je i glavna nagrad, Samsungov LED televizor.

Ovu vrednu nagradu dobila je Šabanović Šaza iz Lebana, koja nam je kazala da se ovakvom poklonu nije nadala.

„Ja uvek pazarim u tom marketu, zato što su najpovoljniji, imaju širok asortiman robe i što je najbitnije jako su ljubazni. Nisam ni predpostavila da baš ja mogu da dobijem ovako lepu i vrednu nagradu jer nikada u svom životu nisam ništa dobila“ – kazala je Šabanovićeva.

U želji da uvek ponudi više i da vam kupovina bude pravo zadovoljstvo, Zlatan Trag za vas uvek priprema brojne popuste, poklone i nagrade. Radno vreme marketa je od 07 – 22 sata.

FOTO GALERIJA:

Kvalitet proizvoda i usluga za povoljne cene u potpunosti opravdavaju poruku: „Kupuj, Štedi, Uživaj!“

(ICJ)