Društvo Jug Srbije Lebane Vesti

U Lebanu počela podela preko 1000 novogodišnjih paketića za sve mališane do sedam godina

Opština Lebane i ove godine obezbedila je novogodišnje paketiće za sve mališane do 7 godina. Podela je počela juče u holu Doma kulture Radan, u lebanskom vrtiću „Dečja radost“ i  u izdvojenim odeljenjima u selima donjeg područja.

Podela novogodišnjih paketića nastavljena je danas od ranih jutarnjih časova po mesnim zajednicama i u ostalim izdvojenim odeljenjima predškolske ustanove.

„Opština Lebane je pored paketića decu iznenadila i posetom Deda Mraza sa kojim su se fotografisali i dobiće fotografiju na poklon“ rekla je većnica Mirjana Bogdanović i dodala da je lokalna samouprava i ove godine obezbedila preko 1000 paketića koji će pre praznika biti podeljeni deci do 7 godina.

Iz kabineta predsednika opštine Lebane saopštavaju da je podela novogodišnjih paketića organizovana za sve mesne zajednice na teritoriji ove opštine. Termini podele novogodišnjih dogovoreni su sa predsednicima mesnih zajednica na teritoriji cele opštine Lebane. U toku sutrašnjeg dana novogodišnji paketići biće podeljeni u Bošnjacu i Ćenovcu.

infocentarjug.rs

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Komentara: 1

Komentarisanje je zatvoreno.