Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Leskovac Srbija Vesti

U Leskovcu danas obeležen Dan policije, slava i Dan Ministarstva unutrašnjih poslova (VIDEO)

Na parkingu iza Policijske uprave Leskovac danas je obeležen Dan policije, slava i Dan Ministarstva unutrašnjih poslova. Ovom prilikom Policijska uprava Leskovac organizovala je druženje sa građanima i njihovim mališanima kako bi pokazali sa čime se oni susreću u svom poslu. Prisutnima se najpre obratila Marija Sokolović, portparol PU Leskovac.


„Meni je pripala posebna čast da vas u ime svih predstavnika Policijske uprave u Leskovcu, i u svoje lično ime, prva pozdravim i da vam zahvalim što ste se odazvali našem pozivu.“ Prisutnima se obratio i Zoran Kocić, zamenik načelnika Policijske uprave u Leskovcu koji je rekao da je posao policajaca težak i odgovoran, ali je istovremeno i dostojanstven.

„Uprkos prisutnim izazovima sa kojima se policijski službenici svakodnevno susreću, PU u Leskovcu postigla je dobre rezultate na polju suzbijanja opšteg i privrednog kriminaliteta, očuvanja stabilnog javnog reda i mira, unapređenje bezbednosti saobraćaja i u obavljanju ostalih policijskih poslova. Ovi poslovi su izvršavani u potpunosti zakonito i profesionalno.“


Tokom druženja predstavnici PU i Vatrogasno-spasilačke jedinice predstavili su njihovu opremu, izvodili vežbe i obradovali mališane prigodnim poklonima.


Gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović prisustvovao je druženju sa svojim saradnicima, kao i predsednik Skupštine mr Aleksandar Đurović i načelnik Jablaničkog upravnog okruga Miloš Ćirić.

infocentarjug.rs