Jablanički okrug Jug Srbije Leskovac Vesti

U Leskovcu predstavljen junski broj SNS Informatora

Omladina Srpske napredne stranke danas je u centru Leskovca promovisala i delila najnoviji broj SNS informatora.

 ,,Vest koja se nalazi na naslovnoj strani je postavljanje kamena temeljca fabrike „3F“ u Pančevu, koji je postavljen u prisustvu predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića.U ovom broju može se pročitati da je predsednik Vučić prisustvovao i otvaranju logističkog centra „Lidl“ u Novoj Pazovi čije se otvaranje u narednim mesecima očekuje i u našem gradu“, rekla je predstavljajući najnoviji broj SNS Informatroa član omladine Srpske napredne stranke u Leskovcu Ivana Stojiljković.

 

U panorami junskog Informatora i ovoga puta se našao Leskovac i gradonačelnik Goran Cvetanović sa vestima o prijemu građana, uređenju putne infrastrukture, prijemu najboljih učenika, uređenju igrališta, obeležavanju dana Narodnog muzeja u Leskovcu, kao i sa vešću o vožnji bicikala povodom obeležavanja Međunarodnog dana fizičke aktivnosti. Na strani broj 9 možete pročitati vest o zapošljavanju 100 najboljih diplomaca medicinskih fakulteta među kojima se nalaze i dvoje Leskovčana.

Intervju ovog broja je intervju sa novim gradonačelnikom našeg glavnog grada Zoranom Radojičić, u kojem on naglašava da mu je cilj da se u prestonici oseti poboljšanje kvaliteta života. Takođe, na ovim stranama možete pročitati i intervju Siniše Malog i najavu za povećanje plata u javnom sektoru kazala je Ivana Stojiljković.