Jug Srbije Medveđa Vesti

U Medveđi se radi "punom parom"

U opštini Medveđa se godinama ništa nije radilo a ni gradilo. U predizbornoj kampanji, proše godine, dr Nebojša Arsić najavljivao je bolje dana za ovu opštinu, većina mu je ukazala poverenje ali je bilo i onih koji su bili sumnjičavi. Krajem prošle godine dr Arsić je postavljen za prvog čoveka ove opštine i odmah je krenuo u realizaciju svojih predizbornih obećanja a danonoćni rad u kancelariji i na terenu doneo je i dobre rezultate.

„Naš cilj je da mlade zadržimo u Medveđi, da nam omladina ne odlazi sa svojih ognjišta, da nam Medveđa bude jako lepo mesto za život“ – kazao je Arsić.

1-ok

Ovih dana u Medveđi se aktivno radi i gradi. Stambene zgrade dobijaju novo i uredno lice, u toku je asfaltiranje deonice puta Crni Vrh – Medeđa, sređuju se atarski putevi, na više lokacija u Medveđi i Sijarinskoj Banji urađeni su potporni zidovi.

atarski-putevi-ok-2

atarski-putevi-ok-3

atarski-putevi-ok

„Letos smo uredili jedan deo vidikovca sa crkvom a sada na tom mestu radimo prilazni put do centralnog rezervoara, ali i potporni zid kako bi sprečilo da se u kišnim danima velika količina zemlje sliva na put koji vodi do ulaza u Medveđu“ – objasnio je Arsić.

1-xx

potporni-zid-1 put-1-ok put-2-ok

zgrada-1

zgrada-2

Opština Medveđa dobila je veliku pomoć i podršku Vlade Srbije.