Jablanički okrug Jug Srbije Medveđa Sijarinska banja Vesti

U Medveđi održane „SPORTSKE IGRE 2017“

Sportski savez opštine Medveđa, u saradnji sa udruženjem „SRCE ZA DECU“ iz Medveđe i OŠ „Gornja Jablanica“ organizovao je u subotu, 16. decembra  manifestaciju pod nazivom „SPORTSKE IGRE 2017“ u fiskulturnoj sali OŠ „Gornja Jablanica“ u Medveđi. 

Manifestacija je održana u okviru jednog od ciljeva Sportskog saveza opštine Medveđa – omasovljanje bavljenja građana sportom, pre svega žena, dece, omladine, starih i lica sa invaliditetom. Ove godine, manifestacija je bila posvećena upravo deci i licima sa invaliditetom.

Nakon uvodnog obraćanja predsednika opštine Medveđa dr Nebojše Arsića, prisutnima su se obratili i pozdravili ih predsednik Sportskog saveza opštine Medveđa, Branislav Manasijević, direktor O.Š. „Gornja Jablanica“, Slavica Đonić kao i predsednik udruženja „SRCE ZA DECU“ Radmila Milojković.

   

  

Prisutna deca i njihovi roditelji potom su uzeli učešća u raznovrsnim sportskim aktivnostima, pod budnim okom prisutnih sportskih radnika – Branislava Manasijevića, Dragana Doderovića, Suzane Vuletić i Nenada Milojkovića, da bi na kraju manifestacije generalni sekretar Nikola Dedović u ime Saveza svima uručio prigodne poklone za predstojeće praznike u vidu sportskih rekvizita i slatkiša, kao i zahvalnice za učešće u manifestaciji. Takođe, učenici O.Š. „Gornja Jablanica“ poklonili su prisutnima u svoje i ime svoje škole medenjake ukrašene novogodišnjim motivima.