Jug Srbije Medveđa Vesti

U Medveđi potpisani ugovori o sufinansiranju medija

Predsednik opštine Medveđa dr Nebojša Arsić, u prisustvu Svetlane Todorović načelnice Opštinske uprave, potpisao je s predstavnicima medija ugovore o sufinansiranju projekata za ostvarivanje javnog interesa u oblasti javnog informisanja, a za koje je ova lokalna samouprava izdvojila 4,7 miliona dinara.

Komisija je održala sednicu 26. aprila ove godine, o čemu je sačinjen Zapisnik o radu Komisije za ocenu projekata po raspisanom Konkursu za sufinansiranje projekata za ostvarivanje javnog interesa u oblasti javnog informisanja na teritoriji opštine Medveđa. Radom komisije kao predsednik Komisije rukovodio je Radoman Irić iz Vranja. Komisjia je izvršila detaljan uvid u svaki od 22 prispela projekta i jednoglasno donela zaključak da su sredstva odobrena za 11 podnosilaca projekata, dok po mišljenju Komisije za 11 projekata nisu odobrena sredstva.

„Danas je taj svečani trenutak i ja vam čestitam, nadam se da ćete od tih sredstava unaprediti vaše informisanje kao i rad vaših medijskih kuća. Iskreno se nadam da će iz Medveđe ići puno lepih vesti, jer nam je želja i cilj da od Medveđe napravimo jedno lepo mesto, kako bi zadržali mlade ljude da ostanu na svojim ognjištima“– kazao je Nebojša Arsić, predsednik opštine Medveđa i prisutnim predstavnicima medija podelio prigodne poklone.

Sredstva su dobila sledeće medijske kuće:

Radio „Medveđa“, „Info centar juga“, „Info press“, „Budite u toku“, RTV „4 S“, „Jugmedia“, „Dnevnik juga“, „Nova naša reč“, „Lugina Lajn“, „Sana Life“ i „TV K-1“.

FOTO: