Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Medveđa Srbija Vesti

U Medveđi potpisani ugovori sa predstavnicima medija

U sali Skupštine opštine Medveđa predstavnicima medija uručeni su ugovori za sufinansiranje medijskih projekata.

„Potpisali smo ugovore sa medijima koji su se prijavili na ovogodišnjem konkursu, a koje je podržala komisija. Opština Medveđa očekuje da svi projekti budu realizovani i da medijski sadržaji koji budu izrađeni zaista odražavaju interese građana opštine Medveđa“ – rekla je Svetlana Todorović, načelnik opštinske uprave Medveđa dodajući da je opština Medveđa ponosna saradnjom sa medijskim kućama koje su i prethodnih godina izveštavale iz ove lokalne samouprave.

Opština Medveđa ove godine opredelila je četiri miliona dinara za sufinansiranje 14 projekata a potpisivanju ugovora prisustvovali su samo predstavnici: Radio Medveđa, portali Info cetar juga, Dnevnik Juga, Stav Life, Jugsport net, UG Leskovački krug i Televizija 4S.

 

 

   

   

infocentarjug.rs

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.