Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Sport Srbija Vesti

U nedelju se u Lebanu održava karate turnir UNSU OPEN 2022

U nedelju 25. septembra sa početkom u 11 sati u sportskoj dvorani SRC Lebane održaće se deseti po redu UNSU OPEN 2022 u organizaciji karate kluba UNSU iz Leskovca, a u saradnji sa Fudokan savezom Srbije.

Na takmičenju se očekuje dolazak oko 200 takmičara iz cele Srbije koji će se nadmetati u različitim disciplinama tradicionalnog karatea u svim uzrasnim kategorijama. Obzirnom na to da je trener karate kluba UNSU Jelena Stanojević ujedno i predsednik Fudokan Saveza Srbije očekuje se dolazak svih čelnika saveza kao i prijatelja kluba.

Učešće i siguran dolazak na UNSU OPEN 2022 potvrdili su sledeći klubovi: Beograd – KK Crvena zvezda, Bor – KK. Tang Soo Do, Kragujevac – KK Mladost, Zrenjanin – KK Banatski Cvet, Požarevac – KK Kamikaze, Čačak – KK Čačak i KK Nemanja, Pukovac – KK Pukovac, Vranje – KK Fenix, Bujanovac – KK BSK, nekoliko klubova iz Leskovca i okoline i naravno najbrojniji domaćin KK UNSU sa 60 takmičara.

Pre početka turnira, tačnije od 09 časova biće održan jednoipočasovni kontrolni trening za sve reprezentativce Fudokan Saveza Srbije koji će od 20. do 23. 10. 2022. godine braniti boje Srbije na Evropskom prvenstvu u Italiji-Rimini. Oni će sa svojim selektorima izvršiti poslednje pripreme pred odlazak na ovo veliko takmičenje.

Ulaz u sportsku dvoranu za sve posetioce i zaljubljenike u karate veštinu je besplatan.