Jablanički okrug Jug Srbije Medveđa Sijarinska banja Vesti

U okviru Dečije nedelje PU „Mladost“ iz Medveđe organizovala maskenbal

U okviru Dečije nedelje Predškolska ustanova „Mladost“ iz Medveđe organizovala je maskenbal. Dečaci i devojčice, obučeni kao najomiljeniji likovi iz crtanih filmova, prošetali su glavnom ulicom do centra. Direktor PU „Mladost“ Dobrila Andrejević, kazala je da ova ustanova svake godine obeležava Dečiju nedelju organizacijom raznih aktivnosti za najmlađe.

„Ovo je već tradicionalno, više od dve decenije organizujemo, u toku Dečije nedelje, maskenbal i to uvek bude četvrtak jer je u Medveđi tada pijačan dan i bude puno ljudi. Tog dana dolaze deca iz svih izdvojenih odeljenja sa cele teritorije opštine Medveđa. Danas ovde imamo oko 200 mališana a kao što i sami možete da vidite, tu su deca od 12 meseci pa naviše. Moram da pohvalim i roditelje, koji su se baš lepo potrudili oko kostima za svoje mališane a i ove godine, kao i svke do sada, poslužilo nas je lepo vreme“ – kazala je Dobrila Andrejević, direktor PU „Mladost“ iz Medveđe.

 

Opštinu Medveđa danas je posetio zamenik šefa Misije OEBS, Džozef Melot koji je izrazio želju da, u društvu predstavnika lokalne samouprave, prošeta kroz centar Medveđe i pozdravi mališane u bajkovitim kostimima.

FOTO GALERIJA:

      

        

        

     

     

     

     

   

 

(ICJ)

Zabranjeno preuzimanje slika bez pozivanje na izvor.