Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Srbija Vesti

U okviru programa Školice sporta iz Lebana, škola plivanja kreće sa radom od 25. juna

U okviru programa Školice sporta iz Lebana, od 25. juna 2022. godine počinje obuka neplivača, kao jedna od glavnih aktivnosti u letnjem periodu. Treninzi se realizuju u SPC Dubočica i u saradnji sa Plivačkim klubom Leskovac.

 

Školica sporta se bavi motorikom i kordinacijom uzrasta dece od 4 do 8 godina, odnosno u senzitivnom periodu kada je jedino moguće uticati na razvoj koordinacije i pojedinih motoričkih sposobnosti, dok je kod programa obuke neplivača uzrast dece od 7 do 14 godina.

 

Treninzi su usmereni na razvoj motoričkih sposobnosti, koordinacije, agilnosti, okretnosti, ravnoteže, kao i razvoju pozitvno psiholoških i socioloških karakteristika.

Škola plivanja kreće 25. juna 2022. godine, prijave i informacije na broj 0642102566.

Obuku obavljaju treneri Slobodan Milošević, master profesor sporta i fizičkog vaspitanja i Mirijana Bogdanović, profesor fizičkog vaspitanja.

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Komentara: 1

  1. Moze li neko da nam objasni razloge zbog cega nemozemo mi u Lebanu da izgradimo bazen?

Komentarisanje je zatvoreno.