Lebane Vesti

U OŠ "Vuk Karadžić" obeležen početak dečje nedelje

Prvi dan dečje nedelje danas je prigodnom priredbom obeležen i u OŠ „Vuk Karadžić“ u Lebanu. Deca od prvog do četvrtog razreda će sa svojim učiteljima imati  niz aktivnosti tokom nedelje i time obeležiti nedelju posvećenu deci.

Lebane – U programu su učestvovala deca iz nižih razreda ove škole koja su kroz pesmu i igru obeležila početak dečje nedelje. Na početku je hor ove obrazovne ustanove, pod vođstvom učiteljice Jasminke Bogdanović, izvođenjem dečjeg hita „Deca su ukras sveta“ prisutnima na najlepši način poželeo dobrodošlicu. 

os-vuk-karadzic-decje-nedelja-002 os-vuk-karadzic-decje-nedelja-004 os-vuk-karadzic-decje-nedelja-007 os-vuk-karadzic-decje-nedelja-005 os-vuk-karadzic-decje-nedelja-006 os-vuk-karadzic-decje-nedelja-010

Pored hora u programu su učestvovala i deca iz dramske sekcije škole „Vuk Karadžić“ koju vode učitelji Jadran Ivković i Slađana Stanković. Deca su kroz dramsku tačku skrenula pažnju na dečja prava i kako ih treba poštovati. Potom su usledili recitali, kao i plesna tačka. 

os-vuk-karadzic-decje-nedelja-014 os-vuk-karadzic-decje-nedelja-013 os-vuk-karadzic-decje-nedelja-012 os-vuk-karadzic-decje-nedelja-011 os-vuk-karadzic-decje-nedelja-003 os-vuk-karadzic-decje-nedelja-016

Na kraju priredbe prvacima su u znak dobrodošlice i početka školovanja podeljenji prigodni pokloni koje je obezbedila ova obrazovna ustanova.
Tokom dečje nedelje učenici će imati još i sportske igre koje će biti organizovane u sredu, u četvrtak će učestvovati u trci za srećnije detinjstvo koju tradicionalno organizuje Crveni krst i u petak će za sve učenike škole biti organizovano takmičenje u karaokama.

os-vuk-karadzic-decje-nedelja-018 os-vuk-karadzic-decje-nedelja-019 os-vuk-karadzic-decje-nedelja-017 os-vuk-karadzic-decje-nedelja-009 os-vuk-karadzic-decje-nedelja-008 os-vuk-karadzic-decje-nedelja-001