Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Leskovac Srbija Vesti

U poslednjih 48 sati na teritoriji Jablaničkog okruga 12 lica pozitivna na korona virus

U poslednjih 48 sati na teritoriji Jablaničkog okruga od 111 rezultata, 12 su sa pozitivnim nalazom. Od tog broja, 8 lica sa teritorije grada Leskovca, 2 lica iz Vlasotinca, 1 iz Lebana i jedno lice sa teritorije opštine Crna Trava.

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Komentara: 1

  1. Dobro je sto opada broj pozitivnih na korona virus, da i to docekamo da jednom pocnemo normalno da zivimo i radimo bez bojazni od ovog opakog virusa koji polako jenjava. Ali treba i dalje da vodimo racuna o svom zdravlju da jacamo svoj imunitet uz prirodne suplemente najbolje od pcele homoljski med +perga best of bee koji cuva nase zdravlje od raznih bakterija i virusa jer je sezonski grip u jeku.

Komentarisanje je zatvoreno.