Hronika Jablanički okrug Leskovac Vesti

U saobraćajnoj nezgodi kod Leskovca troje mrtvih i 28 povređenih

Makedonski autobus, koji se kretao iz pravca Skoplja ka Beogradu, sleteo je noćas oko 01.45 časova s kolovoza na ulazu u Leskovac. Na licu mesta zatečeno je troje mrtvih putnika, dok je 32 povređena, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije.

Zbog velikog broja povređenih, Hitnoj pomoći iz Leskovca priskočila je Hitna pomoć iz Niša koja je na mesto tragedije uputila pet ekipa. U leskovačkoj bolnici prevezeno je 28 osoba, dok je 4 zbrinuto u niškoj bolnici.

„Na intenzivnu negu Odeljenja hirurgije smeštene su 4 osobe i jedno lice na odeljenju ortopedije. Napomenuo bih da su svi povređeni putnici, koji su smešteni u našoj bolnici van životne opasnosti. Na licu mesta su poginuli jedan muškarac i dve žene, a u toku je identifikacija nastradalih putnika“ – kazao je za Info centar juga Nebojša Dimitrijević, direktor leskovačke bolnice.

Kako saznaje naš portal u ovom trenutku u leskovačku bolnicu stigao je gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović kako bi obišao povređene putnike i ponudio pomoć.

(ICJ)