Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Leskovac Vesti

U Sportsko rekreativnom centru Dubočica, leskovačkim mališanima danas podeljeno 5000 paketića (FOTO GALERIJA)

U Sportsko rekreativnom centru Dubočica, leskovačkim mališanima danas je podeljeno je 5000 paketića.

Leskovac – U Sportsko-rekreativnom centru Dubočica danas je priređena svečana ceremonija dodele paketića za 5000 mališana. Svečenu ceremoniju otvorio je Gradski dečiji hor Zvezdice a onda se prisutnima obratio gradonačelnik Leskovca, dr Goran Cvetanović.

„Deca su najiskrenija bića. Njima je za sreću potrebno malo. Trebamo se ugledati na njih i nastojiti da svako od nas probudi dete u sebi kako bi nam život bio lepši i lakši. Do sada smo paketiće, svoj deci iz Leskovca i okoline, delili na nivou mesnih zajednica. Ove godine smo želeli da napravimo jednu pravu novogodišnju priču, koja će se razlikovati od prošlogodišnjih, u kojoj će biti više čarolije. Danas su sa nama predstavnici 16 mesnih zajednica, Centra za socijalni rad i Gradske uprave i svi zajedno ćemo podeliti 5000 paketića. Akciju podele paketića nastavljamo i narednih dana, kada ćemo deci iz okolnih mesta podeliti paketiće u Domovima kulture u okolini Leskovca“ – kazao je gradonačelnik Cvetanović, zahvalivši se svim donatorima koji su pomogli ovu akciju i donirali svih 5000 paketića, i istakavši da ni jedan paketić nije plaćen iz budžeta grada.

   

Pre početka podele paketića mališanima svi prisutni su imali priliku da pogledaju predstavu Narodnog pozorišta „Sunđerko Bob“.

 

FOTO GALERIJA: