Bojnik Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Srbija Vesti

U subotu 17. septembra biće održana „Džipijada – Bojnik 2022“ – Poziv upućen svim ljubiteljima terenaca

Opština Bojnik, u saradnji sa Turističkom organizacijom Bojnik, organizuje u subotu, 17. septembra, jednodnevnu manifestaciju „Džipijada – Bojnik 2022“. Prijava i okupljanje učesnika je od 9 do 10 sati u selu Slavnik (Slavničko brdo) odakle i kreće trasa koja vodi preko sela Brestovac, Magaš, Dobre vode, Bogujevac, Vlasovo, Begovića grob, Gajtanska vrata pa nazad do Ripivoda i Dobre Vode, gde će biti organizovan ručak i druženje za sve učesnike „Džipijada – Bojnik 2022“.

Cilj ove manifestacije je promovisanje vožnje i kretanja po prirodi sa vozilima koji lako savladavaju teško prohodne terene, ali i promocija turističkih potencijala opštine Bojnik.

infocentarjug.rs

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.