Jug Srbije Lebane Vesti

U subotu bez struje u Lebanu ova naselja

Kako najavljuju iz „Elektrodistribucije Leskovac“, pogona u Lebanu, sutra će građani u opštini Lebane ostati bez struje u vremenu od 7 do 17 sati.

U subotu 10.novembra 2018. u vremenu od 07 – 17  časova, zbog radova u TS 35/10kV „Lebane 2“, bez napona električne energije ostati naselja:

Goli Rid, Nova Topola, Prekopčelica, Sekicol, Mijajlica, Svinjarica, Bačevina, Štulac, Kodralija, Lalinovac, Radinovac kao i korisnici u Lebanu koji se električnom energijom napajaju iz trafostanice 10/0,4 kV „Pavlove livade 1“, „Pavlove livade 2“, „Radanska“, „Selište“, „Ašanka“, „13.brigade“, „Vukajlo Kukalj“, „Romi“ i „“Repetitor“ – saopštavaju iz EPS-a.

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Komentara: 1

  1. Naselje pod nazivom ,,Romi“ne postoji! Upitanju su ulice Vojvode Misica i Laze Lazarevica! I u istim ne zive samo Romi!
    Molim Vas da naredni put napisete i naselja kao i ulice pravim nazivom bez posebnim akcentom na zitelje u istim! Svi smo jednaki!

Komentarisanje je zatvoreno.