Jug Srbije Kosovo Lebane Sport Vesti

U subotu utakmica ŽOK „Vidovdan“ iz Gračanice – „Morava“ iz Vladičinog Hana

Ženski odbojkaški klub „Vidovdan“ iz Gračanice se ove godine priključio Međuokružnoj ligi Jablaničkog, Pčinjskog i Topličkog okruga i svoje utakmice će kao domaćin igrati u sportskoj hali u Lebanu.

 

Sekretar i trener kluba Vladan Trifić posebnu zahvalnost duguje direktoru Sportsko rekreativnog centra Lebane, Milošu Stevanoviću koji im je izašao u susret i odobrio korišćenje hale za odigravanje utakmica bez novčane nadoknade. Vladan Trifić ističe da sa OK „Radan“ gaje izuzetne pobratimske odnose i da se u Lebanu osećaju kao pravi domaćini.

Ove subote, 27. oktobra sa početkom od 13 časova ŽOK „Vidovdan“ iz Gračanice odigraće utakmicu II kola Međuokružne lige protiv ekipe „Morava“ iz Vladičinog Hana. Ovom prilikom pozivaju se svi ljubitelji odbojke da dođu i uživaju u odbojci.

Prilikom boravka u Lebanu na VI međunarodnom „Turniru prijateljstva“ septembra ove godine rukovodstvo Opštine Lebane je zvanično, preko predstavnika kluba ŽOK „Vidovdan“ iz Gračanice, pozvalo rukovodstvo Opštine Gračanica na čelu sa predsednikom Srđanom Popovićem da budu gosti Opštine Lebane na svečanoj sednici povodom obeležavanja dana Opštine Lebane 8. novembra.