Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Srbija Vesti

U susret Vaskrsu u centru Lebana organizovan Humanitarni bazar

U centru Lebana, danas na Veliki Petak, organizovan je humanitarni bazar. Ovu manifestaciju upriličila je lokalna samouprava uz podršku Doma kulture Lebane, Turističke organizacije, osnovnih i srednjih škola, javnih preduzeća i mnogih društveno odgovornih kompanija.


Kako je rekao predsednik opštine Lebane Ivan Bogdanović Humanitarni bazar je održan uz moto „Uskršnje jaje život daje“.

„Sva sredstva prikupljena ovom prilikom biće preusmerena raznim dečjim fondovima i socijalno ugroženim porodicama jer naše malo, nekome znači mnogo“ – rekao je Bogdanović.

Lokalna samouprava će i u narednom periodu podržavati sva nastojanja koja imaju za cilj podsticanje kreativnosti mladih a posebno će se voditi računa o njihovim socijalnim potrebama.


Humanitarnom bazaru odazvao se veliki broj Lebančana.

Opširnije u video prilogu:

 

infocentarjug.rs

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.