Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Vesti

U toku je montiranje bine za Teodora fest

Na pomoćnom terenu stadiona FK Radan u toku je montiranje bine za 8. muzički festival Teodora fest. Kako saznaje Info centar juga u Republičkom hidrometeorološkom zavodu kiša koja danas pada u Lebanu ne bi trebalo da pokvari ovaj muziočki spektakl jer se već od sutra očekuje razvdervanje sa sunčanim intervalima.

Pripreme za održavanje dvodnevnog muzičkog spektakla u Lebanu polako ulaze u završnu fazu. Bina je stigla i u toku je montiranje. Organizatori očekuju rekordnu posetu ove godine jer već prvog dana nastupa legendarna sarajevska grupa Crvena jabuka.

Program počinje u 21 sat nastupom predgrupe Dangube, a koncert Crvene Jabuke počinje oko 23 sata. Provg dana program je planirano da traj do 4 sata izjutra. Drugi dan je rezervisan za nastupe DJ-ava gde će nastupiti DJ Dujak, DJ Pessto, DJ Vandal Steve i DJ Dule.

  

Kako saznajemo u Republičkom hidrometeorološkom zavodu i vreme bi trebalo da ide na ruku organizatorima te se tako za sutra i prekosutra prognozira lepo vreme.

„Kiša koja trneutno sporadično pada na jugu Srbije trebalo već u petak tokom prepodneva da prestane i već u popodnevnim satima očekuje se porast temperature sa sunčanim intervalima. Prema prognozi sunčano vreme će biti u subotu“ kazala je za Info centar juga Aleksandra Arsić, meteorolog RHMZ-a.

Organizator Teodroa festa je kancelarija za mlade Lebana, a pokrovitelj je opština Lebane.