Jablanički okrug Jug Srbije Medveđa Vesti

U toku je sanacija lokalnih puteva u Medveđi

Ovih dana otpočele su intenzivnije aktivnosti na sanaciji lokalne putne mreže na području opštine Medveđa. Predsednik opštine, dr Nebojša Arsić obišao je izvođače radova na terenu gde je u toku rekonstrukcija lokalnog puta u Borovcu i rekao da se radi o redovnom održavanju asfaltnog kolovoza.

„Trenutno se saniraju najoštećeniji delovi lokalnih puteva, krpe se udarne rupe na kolovozu, za čije je radove po ugovoru izdvojeno 8.994.249 dinara, sa uključenim PDV-om. Nastojimo uvek udovoljiti zahtevima građana koji se pismenim putem obraćaju našoj nadležnoj službi, koja, uz moje odobrenje, izlazi na teren i na licu mesta utvrdi u kojoj je meri put oštećen i šta je potrebno uraditi na njegovoj sanaciji.“ istakao je predsednik opštine Medveđa, dr Nebojša Arsić, koji je dodao da će biti nastavljene aktivnosti na unapređenju putne infrastrukture.

Naše aktivnosti usmerene su na realizaciji planiranih aktivnosti sa naglaskom na ulaganje u infrastrukturu, kako lokalnih tako i puteva po mesnim zajednicama, što će biti prioritet i u narednom periodu, dodaje Arsić.