Medveđa Vesti

U toku radovi na uređenju Jablaničke ulice u Medveđi

Predsednik opštine Medveđa dr Nebojša Arsić, danas je sa svojim zamenikom Goranom Ivanovićem i Vd direktorkom JP „Direkcija za urbanizam i izgradnju“ Slovenkom Kocić obišao radove na izgradnji druge faze Jablaničke ulice.

Medveđa – Prilikom obilaska radova zaključeno je da radovi teku planiranom dinamikom, a za izvođača radova je izabran „INVESTPRODUKT“ DOO Lebane. Vrednost ove investicije se procenjuje 5.664.700,00 bez PDV-a. Predsednik Arsić je istakao da je ona početak izgradnje i urbanizacije i sređivanja Medveđe, a da se do kraja godine očekuje i završetak trga ispred Kulturnog centra i zgrade Skupštine opštine, zatim obnavljanje fasada stambenih zgrada i uređenje vidikovca i kompleksa kod Pravoslavne crkve i spomenika Palim borcima kao i izgradnja parka i zelenih površina u najužem centru Medveđe.

Jablanicka 003 Jablanicka 002

„U toku ove godine preduzeti su obimni građevinski radovi a sve sa namerom da se u Medveđi stvori prijatniji ambijent za život i rad naših sugrađana. Lokalna samouprava će i u budućnosti insistirati na projektima koji će biti na dobrobit svih građana“ rekao je danas Nebojša Arsić prilikom obilaska radova.

Jablanicka 005 Jablanicka 004