Jablanički okrug Jug Srbije Leskovac Vesti

U Turekovcu počeli radovi na izgradnji okružnice

U leskovačkom naselju Turekovac juče su počeli radovi na izgradnji kolovoza kod okretnice. Povrišina koja će biti asfaltirana, kolovoz na samoj okretnici i prilazi okretnici, zahvata oko 1100m kvadradnih.

Vrednost ugovora je 2.284.000 dinara, a investitor je Grad Leskovac. Rok za završetak radova je 30 dana, dok stručni nadzor vrši JP „Urbanizam i izgradnja“ Leskovac.

„Ovaj kolovoz je ustvari deo opštinskog puta 59 i mi smo na ovom opštinskom putu već rehabilitovali kolovoz u dužini od oko 700m. Sada rešavamo i ovaj prostor i imaćemo jednu uređenost,“ – rekao je Novica Nikolić, direktor JP „Urbanizam i izgradnja“.

Ispred MZ „Turekovac“ obratio se LJubiša Cvetanović koji se zahvalio lokalnoj samoupravi i gradonačelniku Leskovca na učinjenim naporima za završetak radova na asfaliranju i uređenju centra. Kako je istakao ranije ovim delom nije moglo da se prođe od vode i blata, a sada je to jedan od lepših centara na teritoriji grada.

 

(Grad Leskovac)

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.