Jablanički okrug Jug Srbije Sport Srbija Vesti Vlasotince

U Vlasotincu uručeni pehari pobednicima

Na stadionu Rosulja juče su, pre odigravanja utakmice poslednjeg kola Vlasina – Timok 1919, koju su Vlasotinčani dobili sa 1:0, uručeni pehari pobednicima.

Pionirima FK Vlasina za osvojeno prvo mesto u Drugoj ligi pionira FS RIS pehar je uručio direktor mlađih kategorija FS RIS Vitomir Mirković. Trener Vitomir Dojčinović istakao je da uspeh nije slučajan.

„Reč je o vrlo talentovanoj mladoj generaciji koja je veoma posvećena treningu“ – rekao je Dojčinović.

Prvaku Srpske lige Istok, ekipi FK Timok 1919, pehar je uručio potpredsednik FSS i predsednik FS RIS.Novica Tončev.

„Čestitam „Timoku“, želim im da pobede u baražu i da mi kao Istok imamo predstavnika u Prvoj ligi Srbije. Ove sezone popunjavali smo lige, bilo je malo otežavajuće, ali za sledeću sezonu nema popunjavanja, odbili smo zahteve, tako da lige ostaju sa 16 timova“ – rekao je Tončev.

Predsednik opštine Vlasotince Bratislav Petrović čestitao je dobitnicima, posebno pionirima FK Vlasina.

„Njihov uspeh pokazuje da naš fudbalski klub ima lepu budućnost. Verujem da će im ovaj pehar biti podstrek za dalji rad. Ja im želim da i u višem rangu takmičenja nastave u pobedničkom ritmu, a mi smo tu da ih podržimo“ – rekao je Petrović.

Sportski savez opštine Vlasotince obezbedio je u sa saradnji sa Sportskim savezom Srbije dve garniture dresova i 20 lopti za pionire FK Vlasina.

infocentarjug.rs