Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Vesti

Učenici lebanske Gimnazije organizovali novogodišnju humanitarnu maskenbal žurku

Proteklog petka učenici lebanske Gimnazije organizovali su novogodišnju humanitarnu maskenbal žurku.

Novinarska sekcija i Učenički parlament su želeli da za Novu godinu obraduju decu čiji roditelji nisu u mogućnosti da im kupe poklone. Cilj ove akcije je da se deci ulepšaju novogodišnji praznici i izmame osmesi na licu kao i da pokažu da u ovom gradu postoje humani i divni ljudi koji su spremni da pomognu kada je to potrebno.
Tako se rodila ideja da se napravi maskenbal žurka u kojoj će se gimnazijalci družiti sa učenicima završnih razreda osnovnih škola i tom prilikom prikupiti novac za kupovinu poklona. Osnovci će svoj doprinos dati kroz doniranje igračaka.
Program je počeo svirkom benda Catfish Company a nastavio je DJ Dule, koji su na taj način dali svoj doprinos realizaciji ove humane akcije i podržali ideju učenika. Deo atmosfere možete pogledati na ovom linku:
U nastavku možete pogledati Foto galeriju :
   
   
   
   
   
„Zahvaljujemo se svima koji su dali doprinos ovoj akciji a posebno deci jer su ponos škole, profesora, grada. Primer su budućim generacijama a i zadali su im težak zadatak jer učenik treba da prevaziđe svog učitelja. Nadamo se da će ova akcija zaživeti i postati tradicija Gimnazijalaca. Hvala im što su nas učinili ponosnim!“ poručeno je sa ove humanitarne novogodišnje maskenbal žurke.
(Info centar juga)