Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Srbija Vesti

Udruženje Feniks danas podelilo paketiće deci sa posebnim potrebama

U prostorijama dnevnog boravka „Sunce“ u Lebanu danas su podeljeni Božićni paketići deci sa posebnim potreba, koje je obezbedilo Udruženje Feniks.

Predsednica novoformiranog lebanskog Udruženja Feniks, Violeta Milošević kazala je da ovi paketići puno znače deci sa posebnim potrebama.

„Ovoj deci je neophodna posebna posvećenost, pažnja ali i druženje sa ostalom decom. Zato smo i oformili  udruženje Feniks i na naše veliko i prijatno iznenađenje naišli smo na ogromnu podršku lokalne samouprave, na čelu sa predsednikom opštine Ivanom Bogdanovićem, takođe imamo veliku podršku Centra za socijalni rad u Lebanu, Doma kulture, koji su nam uoči Nove godine obezbedili novogodišnje paketiće, Deda Mraza i dobru Vilu. Danas smo deci sa posebnim potrebama podelil Božićne paketiće iz sopstvenih sredstava. Zbog poštovanja epidemioloških mera podela paketića je bila malo skromnija ali njihova sreća i osmeh na licu su nam sasvim dovoljni i to puno znači. Iskoristila bih ovu priliku da pozovem sve roditelje dece sa posebnim potrebama da nam se pridruže a sve potrebne informacije mogu dobiti u Centru za socijalni rad“- kazala je Violeta Milošević, predsednica udruženja Feniks iz Lebana.

 

infocentarjug.rs