Bojnik Vesti

Ugrađena nova stolarija porodici Spasić u Bojniku

U Vidovdanskoj humanitarnoj akciji Srpskog pokreta Dveri, porodici odlikovanog junaka sa Košara, Novici Spasiću iz Bojnika, ratnom vojnom invalidu sa sedmoro dece ugrađena je kompletna stolarija za kuću.

Bojnik – Porodici odlikovanog junaka sa Košara, Novici Spasiću iz Bojnika, ratnom vojnom invalidu sa 7-oro dece napravljena je, dopremljena i ugrađena je kompletna stolarija za kuću. Akciju su sprovele Dveri uz podršku saborca Gorana Medakovića, preduzetnika iz Pančeva, koji je donirao kompletnu stolariju i ugradnju.
Podršku akciji svojim prisustvom dao je Ljubinko Đurković, pukovnik i komandant odbrane Košara, koji nije zaboravio svoje vojnike za razliku od državnih institucija.
Delegaciju Dveri činili su: narodni poslanik Marija Janjušević, Slobodan Dimović – direktor Dveri, mr Predrag Mitrović, član Predsedništva Dveri sa saborcima iz Leskovca i Jugoslav Kiprijanović, direktor Infoslužbe Dveri.
Novicu Spasića, tridesesedmogodišnjeg Bojničanina, rat je zahvatio na Kosovu i Metohiji dok je služio redovni  vojni rok. Kao pripadnik specijalne diverzansko izviđačke jedinice Novica Spasić izgubio je jedno oko i ranjen je u nogu prilikom odbrane karaule na Košarama.