Leskovac Vesti

Uređenje zelene površine u Dubočici

U okviru akcije čišćenja i uređenja grada, Javno-komunalno preduzeće „Komunalac“ uređuje javnu površinu u naselju Dubočica u neposrednoj blizini skejt parka.

Leskovac – Radnici „Komunalca“ kose travu i čiste ulice, a akcija će trajati i narednih dana dok se ovaj prostor potpuno ne uredi, rekla je načelnica Gradske uprave za zaštitu životne sredine Bobana Stošić.
Ona je istakla da je zahvaljujući brojnim akcijama koje su realizovane u ovom delu grada, u proteklom periodu naselje Dubočica postalo čistije i uređenije mesto za život.

Dubocica 05 Dubocica 01

Akcije uređenja grada sprovodi Gradska uprava za zaštitu životne sredine uz podršku Javno komunalnog preduzeća Komunalac, kompanije Por Verner Veber i pripadnika Komunalne policije.
Bobana Stošić je ovom prilikom podsetila i da se u Leskovcu sprovodi akcija sistemske dezinsekcije i deratizacije i pozvala građane koji imaju određene primedbe ili u trenutku realizacije akcije nisu bili kod kuće da se obrate nadležnoj Gradskoj upravi kako bi se postupak obavio i u njihovom stanu. Broj telefona na koji građani Leskovca mogu da se jave je 016/ 237-170.

Dubocica 03 Dubocica 04