Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Leskovac Srbija Vesti

Uređen teren iza NIS-ove pumpe u Radničkom naselju

NIS-ova pumpa nedavno je u Radničkom naselju u potpunosti rekonstruisana ukupnim ulaganjem od 600.000 evra. Na svečanom otvaranju ovog objekta u dogovoru sa gradonačelnikom Leskovca dr Goranom Cvetanovićem, rukovodstvo NIS-a je obećalo da će urediti košarkaški teren koji se nalazi iza novoizgrađenog objekta.

Tim povodom juče je održana pres konferencije jer je dato obećanje održano pa je NIS izdvojio 540.000 dinara za čišćenje i iscrtavanje terena, farbanje betonskih klupa i konstrukcije koševa, kao i postavljanje novih tabli i koševa. Volonteri ove kompanije su današnji dan odredili za uređenje ovog terena što će mnogo značiti ljudima koji žive u ovom delu grada.

„Rukovodstvo NIS-a je uređenjem terena oko benzinske stanice pokazalo zašto se nalaze na jednoj od vodećih pozicija u pogledu društveno odgovornih kompanija i pouzdanih poslodavaca. U ime lokalne samouprave i stanovnika Radničkog naselja, posebno onih najmlađih, upućujem zahvalnost kompaniji NIS što prepoznaje značaj društveno odgovornog ponašanja prema zajednici u kojoj posluje“, izjavio je Kitanović u ime lokalne samouprave i gradonačelnika Leskovca dr Gorana Cvetanovića.

 

Info centar juga