Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Vesti

Uručena pomoć Robertu Niškiću

Danas su ljudi iz Pravoslavnog udruženja „Samo sloga Srbina spasava“ posetili Roberta Niškića, kojom prilkom su mu uručuli novčanu pomoć od 43.000 dinara i ikonu Sv. Nektarija Eginskog u znak podrške ka ozdravljenju.
Ovo Udruženje organizovalo je dve humanitarne akcije za pomoć Robertu. Na humanitarnoj žurci i turniru u basketu sakupili oko 43.000 dinara koje su mu danas uručili. Udruženje se zahvaljuje svim dobrim ljudima koji su podržali akcije u kojima su sakupljena sredstva.

Pravoslavno Udruženje Samo sloga Srbina spasava u saradnji sa klubom ,,Pećina“ organizuje humanitarnu žurku u subota 16. jun u 20 časova. Organizatori najavljuju da će 50 prihoda od pića biti doniran u humanitarn svrhe te stoga pozivaju sve ljude dobre volje, da dođu u subotu, da pokažu solidarnost, da zajedno učestvujemo u ovoj humanitarnoj akciji i pomognemo onima kojima je najpotrebnije, a u nedelju 17. juna, u organizaciji Pravoslavnog Udruženja „Samo sloga Srbina spasava“ i stonoteniskerskog kluba Radan Lebane, održaće se humanitarni turnir u stonom tenisu. Turnir se održava u sportskoj hali u Lebanu. Izvlačenje parova počinje od 13 časova. Kotizacija za učešće na turniru je 200 dinara.