Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Leskovac Srbija Vesti

Uskršnja izložba radova u dnevnom boravku „Duga“ u Leskovcu

U prostorijama Udruženja za pomoć MNRO Leskovac – DUGA danas je organizovana tradicionalna uskršnja izložba radova nastalih u okviru aktivnosti na projektu „Podrška osobama sa intelektualnim teškoćama i njihovim porodicama u 2021. godini“ koju iz godine u godinu podržava Grad Leskovac.

Današnju izložbu posetili su članovi Kabineta gradonačelnika Leskovca i preneli pozdrave i čestitke za predstojeće praznike od gradonačelnika dr sci. med. Gorana Cvetanovića.

Dr Anđela Krstić iz Kabineta, tom prilikom istakla da je zadovoljstvo videti kreativne radove koji su, bez obzira na sve poteškoće u razvoju, puni mašte, kreativnosti, želje, ljubavi i pažnje.

„Na nama je da našim sugrađanima sa posebnim potrebama poboljšamo kvalitet života i omogućimo im da razvijaju različite veštine, da budu što samostalniji i uključeniji u društvo. Dnevni boravak „Duga“ krenuo je sa radom još 2006. godine uz veliku podršku Ministarstva, ali i dr Gorana Cvetanovića, koji je tada obavljao funkciju predsednika skupštine opštine Leskovac i dao ovom udruženju na korišćenje dao ove prostorije u kojima se danas nalazimo. Grad Leskovac je postao dobar primer prakse u oblasti pružanja usluga socijalne zaštite u Republici Srbiji, koji bi trebalo da slede i ostali gradovi“.

infocentarjug.rs

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.