COVID-19 Jablanički okrug Jug Srbije Srbija Vesti Vlasotince

Vakcinacija i revakcinacija tokom praznika u Vlasotincu

U Domu zdravlja u Vlasotincu, u petak 30. aprila od 7 do 19 sati i u subotu 1. maja od 8 do 18 sati, obavljaće se vakcinacija i revakcinacija.
U nedelju i ponedeljak, na prvi i drugi dan Uskrsa, neće biti vakcinacije i revakcinacije. One kojima se termin za revakcinaciju pada tokom predstojećih praznika biće obavešteni o tome da je novi termin za njihovu revakcinaciju sreda 5. maj.

Trenutno se vakcinacija obavlja Sinofavrm i Sputnjik V vakcinom, a za revakcinaciju su dostupne sve vakcine. Nakon praznika nastaviće se masovna imunizacija i u selima, a raspored će biti naknadno objavljen.

Kovid ambulanta radiće neprekidno i tokom praznika – od 7 do 19 sati, a nakon 19 sati te pacijente preuzima Služba hitne medicinske pomoći.
Dom zdravlja dežuraće i za ne-kovid pacijente tokom praznika u periodu od 8 do 18 sati, a Služba hitne pomoći radiće, uobičajeno, 24 sata.

infocentarjug.rs

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.