Bojnik Vesti

Vanja Udovičić otvorio sportsku halu u Bojniku

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić otvorio je sportsku halu u Bojniku.

Bojnik – Završni radovi na sportskoj hali finansirani su zajedničkim sredstvima Ministarstva omladine i sporta i lokalne samouprave pa je tim povodom ministar u pratnji predstavnika opštine Bojnik i to predsednika Nebojše Nenadovića i predsednika SO Bojnik Dejana Stankoivća obišao ovaj sportski objekat.

hala-bojnik3

On se obratio sportistima koji će koristiti halu, kao i brojnoj publici pri čemu je naglasio da podjednako gleda na sve opštine u Srbiji kao i to da one koje spadaju u red najnerazvijenijih zaslužuju još veću pažnju i odgovorniji način poslovanja. Istakao je, takođe, i da će se izgradnjom ovakve sportske sale omogućiti i organizovanje međunarodnih takmičenja i bavljenje svim sportovima.

hala-bojnik2

Pored ministra omladine i sporta Vanje Udovičića, otvaranju sportske hale prisustvovali su i državni sekretar za sport Predrag Peruničić, direktor Zavoda za sport i sportsku medicinu Goran Bojović, kao i direktorka Antidoping agencije Republike Srbije Milica Vukašinović-Vesić.

hala-bojnik5

Površina hale je oko 2.500 m2 , a sastoji se od borilišta, sportske hale sa tribinama kapaciteta za 1.000 gledalaca, pratećih prostorija, administrativno upravnog dela i tehničkih prostorija.

hala-bojnik4