Leskovac Sport Vesti

„Važno je učestvovati“

U četvrtak, 3. novembra, sa početkom u 11h, održaće se akcija „Važno je učestvovati“ koja se organizuje u saradnji Leskovačkim savezom sportova (LESS) i OŠ „Petar Tasić“.

Leskovac – Cilj ove akcije biće razvijanje sportskog duha kod školske dece, gde nije samo važno pobediti, već i učestvovati – dajući sve od sebe u duhu „fer-pleja“, jer sport treba da povezuje ljude i budi ono najbolje u njima. Tom prilikom će se odigrati i simbolično nadmetanje u fudbalu , košarci, atletici i karateu u sali za fizičko vaspitanje OŠ „Petar Tasić“.
Program aktivnosti počeće u 11 sati uvodnom rečju ogranizatora. Sportske aktivnosti započeće u 11:30 nadmetanjem u karateu između članova KK „Unsu“ i karate udruženja„Dubočica 1984“, potom od 12:00 sledi prijateljska utakmica između ženske pionirske ekipe ŽGFK „Lavice Dubočica“ i FK „Kumarevo 65“. U 12:30 biće održana prijateljska utakmica između muške pionirske ekipe FK „Lemind 1953 “ i GFK „Dubočica“. U 13:00 biće održano nadmetanje u košarci između KK „OL STAR 016“ i KK „Hisar“ a od 13:30 biće održano nadmetanje u atletici članova GAK „Leskovac“.  Za sve učesnike su obezbeđene prigodne nagrade.