Jablanički okrug Jug Srbije Leskovac Srbija Vesti

Veče u ritmu roka: Koncert grupe „Kerber“ na 31. Roštiljijadi

U Svečanoj sali grada Leskovca sinoć je priređen prijem za članove grupe Kerber, koji su nakon toga održali spektalularan rok koncert na 31. Roštiljijadi.

Grupu Kerber pozdravila je zamenica gradonačelnika Leskovca dr Lidija Dimitrijević poželela im dobrodošlicu i dodala:

„Zadovoljstvo nam je što će momci iz Kerbera obeležiti drugo veče 31. Roštiljijade. Večeras će naši sugrađani i posetioci uživati u notama benda koji ove godine slavi četiri decenije postojanja, koji je obeležio celu jednu generaciju osamdesetih i svojim trajanjem ali i kvalitetom stekao epitet kultnog benda koji je ostao dosledan svom zvuku. Prilikom organizacije događaja uvek vodimo računa da za mnogobrojnu publiku obezbedimo različite muzičke žanrove, i svake godine na Roštiljijadi imamo i rok izvođače zato što su Leskovčani poznati kao ljubitelji ove vrste muzike“.

Frontmen grupe Kerber Gale rekao je da im nije prvi put da gostuju u Leskovcu, ali da se osećaju kao da jeste.

„Svaki put kad dođemo, dođemo uzbuđeni, i večeras jedva čekamo da vidimo publiku. Eto, rokenrol u Leskovcu, Roštiljijada 2021. godine, nadam se jednoj lepoj epizodi, jednoj lepoj priči publike. Impozantno je to što nastupamo pred ovom sjajnom publikom, koju jako dobro poznajemo, impozantno je živeti sa rok & rollom 40 godina i impozantno je to što svaki nastup ovde doživljavamo sa jednakim uzbuđenjem. Posle korone i svega što nam se dešavalo, očekujem da uživamo zajedno, da udišemo miris roštilja i ispišemo još jednu stranicu sjajnog druženja sa publikom“, dodao je Gale.

 

infocentarjug.rs