Bojnik Jug Srbije Lebane Leskovac Sport Vesti

Večeras finale VIDOVDANSKOG TURNIRA

Na stadionu malih sportova u Lebanu večeras se igaju polufinalne i finalne utakmice Vidovdanskog turnira.

Polufinalne utakmice bile su najavljene za sinoć ali je iz opravdanih razloga, tačnije zbog nestanka električne energije na teritoriji opština Lebane, Medveđa i Bojnik, odigrana samo jedna i to Čaje Gradnja Đinđuša – S.K. Max Bet Bošnjace. Utakmica je završena rezultatom 5 : 2 u korist prvih finalista S.K. Max Bet iz Bošnjaca koji će se večeras od 23 sata boriti za pehar i prvo mesto na Vidovdanskom turniru. Druga polufinalna utakmica, koja je prekinuta zbog nestanka električne energije, Skuteri Vlada Invest i Krčma kod Marka, Investprodukt, MM Sport biće odigrana večeras op 19:30 h.

RASPORED UTAKMICA U FINALNOJ VEČERI:

Od 18 sati – Spartanci – Jedinstvo (Petlići finale)

Od 18 : 35 – Jang Boys – Max Bet (Mlađi Pioniri finale)

Od 19 : 30  – Skuteri Vlada Invest – Krčma kod Marka, Ivestprodukt, MM Sport ( Polufinale seniori)

Od 20 : 30 – FK Radan – FK Jedinstvo (Veterani finale)

Od 21 : 15 –  Tehnički pregled Miljan – Tango Meki (Stariji Pioniri finale)

Od 22 : 00 – Utakmica za treće mesto (Seniori)

Od 23 : 00 – Finalna utakmica Vidovdanskog turnira

Pobedničkoj ekipi u seniorskoj kategoriji za osvojeno I mesto pripašće 100.000 dinara, a drugoplasirana ekipa dobiće nagradu u iznosu od 40.000 dinara a trećeplasirana 15.000 dinara. U kategoriji veterana za osvojeno I mesto novčana nagrada je 5.000 dinara dok će seniori i veterani za osvojeno prvo i drugo mesto dobiti pehar i diplomu. Petlići i pioniri za I i II mesto dobiće pehar, medalje i diplome.

Organizator ovogodišnjeg Vidovdanskog turnira je Sportsko rekreativni centar Lebane u saradnji sa Opštinskim Fudbalskim savezom, Sportskim savezom i FK „Radan“ Lebane. Predsednik organizacionog odbora Dejan Kostić, direktor JKP „Vodovod“ Lebane a direktor ovogodišnjeg turnira je Miloš Stevanović iz Sportsko rekreativnog centra u Lebanu.

FOTO GALERIJA:

Generalni pokrovitelj Vidovdanskog turnira je opština Lebane.

(ICJ)