Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Sport Srbija Vesti

Večeras počinje „Vidovdanski turnir“ u Lebanu

Sportski Savez opštine Lebane, u saradnji sa Opštinskim fudbalskim savezom Lebane organizuje 44. po redu „Vidovdanski turnir“ u malom fudbalu, koji počinje večeras sa početkom od 19 sati na stadionu malih sportova u Lebanu.  Posle pet godina ovaj tradicionalni turnir vraća se pod okriljem Sportskog Saveza opštine Lebane. Pokrovitelj tradicionalnog „Vidovdanskog turnira“ je opština Lebane.

Otvaranje turnira tradicionalno počinje izvlačenjem parova za sve kategorije, osim za kategoriju „Veterana“, a od 19:30 sati biće odigrana revijalna utakmica između prošlogodišnjeg pobednika ekepe SZR Marinković Bojnik i Vlada Invest Skuteri Leskovac.

Kako saopštavaju organizatori za ovu godinu obezbeđene su najvrednije nagrade do sada i to za prvo mesto u grupi seniora 150.000 dinara, za drugo mesto 70.000 a za treće 30.000 dinara. Za kategoriju „Veterana“ i osvojeno prvo mesto obezbeđena je novčana nagrada u visini od 10.000 dinara, kao i pehar i diploma za osvojeno prvo i drugo mesto u kategoriji seniora i veterana.

Prijavljivanje ekipa vršiće se u kancelariji Opštinskog fudbalskog saveza u Lebanu (novi Tržni centar, prvi sprat) u vremenu od 10 do 15 sati a najkasnije do subote 10. jula. Prijavljivanje za kategoriju Veterana je do utorka (13. jula) do 19 sati. Sve bliže informacije možete dobiti na broj telefona 062/28-90-28

Kategorija ekipa:

Petlići – rođeni 2010. godine i mlađi

Mlađi pioniri – rođeni 2008. – 2009. godine i mlađi

Stariji pioniri – rođeni 2006. – 2007. godine i mlađi

Seniori i Veterani – rođeni 1981. godine i stariji

U svim kategorijama, osim u kategoriji veterana, biće proglašeni najbolji igrač i golman.

Zbog stabilne epidemiološke situacije u Srbiji, na sednici Kriznog štaba održanoj 14. juna tekuće godine, odobreno je prisustvo publike na sportskim događajima.

 

infocentarjug.rs