Bojnik Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Medveđa Sijarinska banja Vesti

Veliki odziv žena za preventivni pregled dojke na digitalnom mamografu

Da je svest žena o značaju preventivnog pregleda dojke je na visokom nivou pokazalo se i kroz veliki odziv žena za preventivni pregled dojke na digitalnom mamografu koji je od 04. februara u Lebanu , ispred Doma zdravlja.
„Pregledi su zakazani sve do 8. marta, ali u dogovoru sa Ministarstvom zdravlja, zakazivanje za preglede nastavljamo i za period od 9. marta na dalje, sve dok ima interesovanja. Podsećamo da mamografskom pregledu podležu sve žene od 50 do 65 godina starosti  iz Lebana, Medveđe i Bojnika. Za pregled žena  ispod 50 godina potreban je uput od izabranog lekara sa indikovanom potrebom. Pregledi su besplatni za sve korisnice ove usluge. Neophodna zdarvstvena knjižica koja nemora da bude overena“ – saopštavaju iz lebanskog Doma zdravlja.
(Kraj)

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.