Jug Srbije Lebane Vesti

VIDOVDANSKI TURNIR Raspored utakmica za četvrtak

Vidovdanski turnir u malom fudbalu u punom je jeku a raspored utakmica za večeras (četvrtak 06. jul 2017. god.) izgleda ovako:

Od 19 sati  – Skuteri Vlada Invest – Duo Fratelo (Kalča)

Od 20 sati – Tarmi ričmi – S.K Max Bet Bošnjace (Čvorko prevoz)

Od 21 sat – Mija Medveđa – Solidarnost Leskovac

Od 22 sata – Krčma kod Marka – Maksa Investprodukt MM Sport

Organizatori VIDOVDANSKOG TURNIRA pozivaju sve sugrađane da večeras dođu na stadionu malih sportova u Lebanu i daju podršku takmičarima

Pobedničkoj ekipi u seniorskoj kategoriji za osvojeno I mesto pripašće 100.000 dinara, a drugoplasirana ekipa dobiće nagradu u iznosu od 40.000 dinara a trećeplasirana 15.000 dinara. U kategoriji veterana za osvojeno I mesto novčana nagrada je 5.000 dinara dok će seniori i veterani za osvojeno prvo i drugo mesto dobiti pehar i diplomu. Petlići i pioniri za I i II mesto dobiće pehar, medalje i diplome.

Organizator ovogodišnjeg Vidovdanskog turnira je Sportsko rekreativni centar Lebane u saradnji sa Opštinskim Fudbalskim savezom, Sportskim savezom i FK „Radan“ Lebane. Predsednik organizacionog odbora Dejan Kostić, direktor JKP „Vodovod“ Lebane a direktor ovogodišnjeg turnira je Miloš Stevanović iz Sportsko rekreativnog centra u Lebanu.

Generalni pokrovitelj Vidovdanskog turnira je opština Lebane.