COVID-19 Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Srbija Vesti

Virtuelna grupa „Vizionari- Lebane“ donirali više od 400 vizira farmaceutima, poštarima, vojnicima, prodavcima, frizerima

Elida Stanojević, nastavnik likovne kulture, lebanske osnovne škole „Radovan Kovačević“ pozvala je svu decu, roditelje, bake, deke i komšije na zajedničku akciju izrade vizira u kućnim uslovima, a o čemu smo već pisali 1. aprila ove godine. U pomenutom tekstu objavili smo i video prilog o izradi vizira.
„Nakon vaše objave javnog poziva na virtuelni čas „Izrade Vizira“ broj volontera ove akcije, u našem gradu se omasovio i tim povodom vam upućujemo veliko hvala⭐“ – navodi se u mejlu Elide Stanojević, nastavnika likovne kulture OŠ „Radovan Kovačević Maksim“ Lebane, a koji prenosimo u celosti.
„Učenici Osnovne škole „Radovan Kovačević Maksim“ Lebane su zajedno sa svojim nastavnicima, roditeljima i ostalim sugrađanima, nakon vaše objave, izradili veliki broj vizira i uputili pozive firmama i industrijama u Srbiji. Dobri ljudi su se odazvali našem zajedničkom pozivu i posle samo par dana, imali smo više od 400 vizira koje smo donirali radnicima Doma Zdravlja, farmaceutima, poštarima, vojnicima, prodavcima, frizerima…..i svima koji rade u vandrednom stanju, a koji nas povezuju. Kako nas je zajednička borba protiv Covida-19 zbližila, nastala je i virtuelna grupa „Vizionari- Lebane“ koji se svakodnevno odazivaju pozivima, doniraju vizire i istraju u daljem radu.“
U nastavku možete pogledati nekoliko fotografija podeljenih vizira lebanskih vizionara.
     
         
     
     
     
Info centar juga

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Komentara: 1

Komentarisanje je zatvoreno.