Vesti Vlasotince

Vlasotince: Počelo asfaltiranje Metalske ulice

Vlasotince – Danas su počeli radovi na asfaltiranju ulice Metalska u industrijskoj zoni u okviru završetka prve faze industijske zone. Vrednost radova na izgradnji vodovodne mreže, atmosferske kanalizacije i izrade kolovoza u ulici Metalska iznose 12.361.116,00 din. a radove izvode Eurokop Leskovac, Poslovnost Niš i SR Perica Jović Vlasotince.

asvaltiranje-3
Početak druge faze radova u industrijskoj zoni planira se za sredinu oktobra meseca 2016.god. Vrednost ugovorenih radova je 12.516.000,00 a radove će izvoditi MDS Niš. U drugoj fazi planirana je izgradnja atmosferske kanalizacije u ulici Industrijska i Marka Oreškovića, tačnije od ulice 29.Novembra do Mandžinog potoka. Sredstva za obe faze radove obezbedila je lokalna samouprava Opštine Vlasotince i to 50% iz lokalnog budžeta a 50% iz budžeta ministarstva Privrede.

asvaltiranje-2
Pored gore navedenih radova u industrijskoj zoni izvode se i ugovoreni radovi na izgradnji NN mreže ulične rasvete u ulici Metalska. Radove izvodi GZZ Pionir Vlasotince a vrednost radova je 1.069.668,00 din. Radove finansira lokalna samouprava Opština Vlasotince.

asvaltiranje-1