Jablanički okrug Jug Srbije Srbija Vesti Vlasotince

Vlasotince sutra bez struje, neće raditi ni fabrika vode

U sredu 16. juna, od 8 do 17 sati, doći do prekida u snabdevanju električnom energijom na celoj teritoriji opštine Vlasotince osim potrošača koji se napajaju iz Trafo stanice 35/10kV Batulovce. To znači da će struju imati potrošači u pravcu Konopnice, Orašja i oni u moravskim selima.
Do prekida u elektrosnabdevanju doći će zbog revizije TS 110/35/10kV Vlasotince. U zavisnosti od dinamike radova vreme uključenja može biti i kraće od pomenutog, obaveštavaju iz poslovnice ogranka EPS-a u Vlasotincu.

Zbog sutrašnjeg prekida u isporuci električne energije na području vlasotinačke opštine, od 8 do 17 časova doći će do prekida u prizvodnji vode.
Rezerve vode u rezervoarima su dovoljne da „pokriju“ potrebe građana u slučaju uobičajne potrošnje, kažu u JKP Vodovod i dodaju da u slučaju nenamenske potrošnje postoji mogućnost da pojedini delovi grada ostanu bez vode u periodu od 14 do 19 časova.
„Apelujemo na sve potrošače da 16.06.2021 godine krajnje racionalno koriste vodu da ne bi došlo do prekida u vodosnabdevanju“ – kažu u vlasotinačkom „Vodovodu“.

infocentarjug.rs