Jug Srbije Lebane Vesti

Vlast u Lebanu pojačana sa dva odbornika iz opozicije

Samostalni odbornik Srđan Perić iz Lebana od danas je član Srpske napredne stranke.

Odbornik Perić je do avgusta meseca prošle godine bio odbornik GG „Goran Janjić“ kada je istu napustio uz obrazloženje da je dolaskom na vlast Srpska napredna stranka dosta učinila za opštinu Lebane.

„U Lebanu nisam bio tri meseca, sada kada sam došao video sam da se Lebane pokrenulo sa mrtve tačke, primetno je da se nešto pozitivno radi i jako mi je drago zbog toga“ – kazao je odbornik Perić.

Ovu informaciju, za portal Info centar juga potvrdio je odbornik Srđan Perić, rekavši da je od danas i zvanično član Srpske napredne stranke i da se njegovo mišljenje od prošle godine nije promenilo.

„I danas, kao i prošle godine na sednici avgusta meseca, mogu da kažem da se Lebane pokrenulo sa mrtve tačke, mnogo toga je uradjeno za našu opštinu i zato dajem puno podršku vladajućoj koaliciji u Lebanu“ – kazao je Perić.

 

Kako saznaje Info centar juga, odbornik opozicione GG „Ljubiša Spasić“  Bratislav Džon Cvetković prešao je danas u vladajuću Socijalističku partiju Srbije. Ovu informaciju za naš portal potvrdio je predsednik Skupštine opštine Lebane, Srđan Jović.