Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Srbija Vesti

Voda u Lebanu, nakon tri uzastopna uzorka, ispravna za piće

Obaveštavaju se građani, da nakon tri uzastopno ispravna uzorka, čije je uzorkovanje izvršio Zavod za javno zdravlje iz Leskovca, a na zahtev JKP „Vodovod“ Lebane, i donetog rešenja od strane sanitarnog inspektora, „voda iz gradskog vodovoda je ispravna za piće“ – navodi se u saopštenju JKP Vodovod Lebane.

 

infocentarjuig.rs

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

2 thoughts on “Voda u Lebanu, nakon tri uzastopna uzorka, ispravna za piće”

  1. Zelim da dopunim i to“da gradjani nase opstine jos nisu dobili izvinjenje zato sto nisu imali vodu za pice,i ko je odgovoran za propust.

  2. Najzad,pa bravoooooo…..nadajmo se da je stvarno ispravna posle mesec dana da smanjimo troskove kucno budzeta i ako smo tehnicku vodu u proslom mesecu placali kao ispravnu pijacu vodu.

Komentarisanje je zatvoreno.